FAQ | BEJÁRÓS NYÁRI TÁBOROK ☀️ 2023

Minden, amit a bejárós nyári táborainkról tudni akartál!

Kedves Szülők,

az alábbiakban összeírtam a titeket leginkább foglalkoztató kérdéseitekre a választ.

Remélem, ezzel nagyot tudok segíteni nektek a döntésben!

Korchma Zsombor

HELYSZÍN ⭐️ Idén már negyedik nyarunkat fogjuk áttáborozni Budapest belvárosának szerintünk legszuperebb iskolájában, a Diákszempontban!
A nyári időszakban a mindenben jól felszerelt termek hibátlan internetkapcsolattal  várják a gyerekeket.
Mivel csak mi használjuk az egész iskolát, a táborozók holmija és eszközei abszolút biztonságban vannak.
A helyszín kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel: közel van a Nyugati pályaudvar, az Oktogon, és a nyári időszakban mindig van parkoló is az iskola előtt.
Helyszín pontos neve és címe: Diákszempont Általános Iskola és Gimnázium 1066 Budapest, Lovag u. 9-11., diakszempont.hu

 

 

ÉTKEZÉS ⭐️ A táborok ideje alatt napi háromszori étkezést biztosítunk.
A reggelit és az uzsonnát az iskolában szervírozzuk, az ebédet pedig egy közeli étteremben, a KIADÓ-ban fogyasztjuk el. A finom helyben készült ételeken túl a gyerekek imádják a hely laza, pubos hangulatát, a közvetlen és kedves fiatal személyzetet, akik mindig készülnek valami kis meglepetéssel a gyerekeknek. Az étkezések során lehetőség van glutén- és laktózmentes, illetve kizárólag növényi alapú étkezésre is a gyerekeknek.

 

 

ÉRKEZÉS & TÁVOZÁS + NAPI MENETREND ⭐️ Minden bejárós táborunkat hétfőn reggel 8 órakor indítjuk, utána is minden nap 8:00 és 8:30 között várjuk a gyerekeket.
A napindító ismerkedés/beszélgetés/ráhangolódás után 8:30 és 9:00 óra között reggelizünk. A délelőtti foglalkozások 9:00-11:00 között zajlanak, 11:00-kor pedig elindulunk a szabadba! A Craftos táborok tagjai a megépítendő helyszínre, a Fortnite-osok az erdőbe, vagy valamelyik másik helyszínünkre, a filmesek pedig az adott forgatási helyszínre. Az ebédet 13:00-13:30 között szoktuk elfogyasztani, a délutáni foglalkozások pedig 14:00-15:45 között zajlanak. Az utolsó negyedóra mindig a játéké, a szülőket 16:00 és a 16:15 között várjuk a Diákszempontban.

 

TURNUSOK | Június 20-24-től augusztus 22-26-ig

Nálunk a nyári szünet minden hetében izgalmas táborok várnak a gyerekekre! 
Táborainkról a részleteket itt találod: creativescience.hu/termekkategoria/taborok

 

Foglald le a nektek tetsző táborokat 3 havi részletfizetéssel február 20-ig!

A covid-helyzet alapjaiban változtatta meg a táborhely foglalási szokásokat.

Tavalyi tapasztalatunk az volt, hogy szinte minden család az utolsó pillanatig kivárt, azután május elején szó szerint özönleni kezdtek a táborhely foglalások. Az összes táborunk szinte napok alatt betelt, ezért nem egy család hoppon maradt, hiszen májusban már nem tudtunk új helyeket biztosítani. Ez utóbbi idén is így lesz. Bejárós táboraink véges befogadásúak, a táborhelyek a foglalásoknak megfelelően időrendi sorrendben telnek be.

Éppen ezért őszintén azt tanácsoljuk, ha tetszik nektek valamelyik 2022-es Creative Science bejárós nyári tábor, ne hezitáljatok túl sokáig. Foglaljátok le a táborhelyet minél hamarabb!

A családok – szintén a covid miatti – nehezebb anyagi helyzetére tekintettel február 20-ig részletfizetéssel is tudtok táborhelyet foglalni: 2022-bejaros-tabor-3-havi-reszletre

 

2021-ben 617 család választotta gyermekének a mi nyári táborainkat.

A Creative Science csapatának nevében is köszönjük a bizalmatokat, szeretettel várjuk gyermekeiteket idén nyáron is!

Ha benned maradt még kérdés, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot ITT, vagy közvetlen emailben: Korchma Zsombor, korchma07@gmail.com