BudapestCraft nyári tábor 2019 június 17-21. Gellért-hegy

39 900 Ft

Városfelfedező és Minecraft tábor 7-14 éves gyerekeknek

A Gellért-hegy belülről hatalmas izgalmakat rejteget. Megépítjük a Moria bányáira emlékeztető víztárolót, a Rudas fürdő mélyről jövő forrásait, a sziklatemplomot, és lepipálva az építészeket egy fogaskerekűvel megoldjuk a feljutást a citadellába.

Az egyhetes tábor során mérnökök, építészek magyarázzák el Budapest legizgalmasabb létesítményeinek működését a helyszínen, majd a tapasztalatok alapján a Minecraft segítségével a gyerekek csoportosan, egymással együttműködve felépítik saját Budapestjüket.

Elfogyott

Leírás

A tábor keretében a gyerekek megtanulnak csapatban dolgozni, alapvető ismereteket szereznek a programozás terén, és megismerik Budapest működését is, a már megépült minecraftos intézményeinken keresztül.

Ez a táborunk a Gellért-hegy megépítését tűzte ki célul, a hatalmas víztározóval, a Rudas fürdő különleges forrásaival, a citadellával, és megelőzve a fővárosi építészeket, egy fogaskerekű vasúttal.

 

Nézd meg, hogy mi történik a BudapestCraft-en:

Időpont:  2019 június 17-21.  
Helyszín: Bp. VI. kerület Lovag utca 11. Diákszempont suli

Korosztály: 7-14 év
Max létszám: 20 fő

Napi program:
8.00 érkezés, reggeli
8.30 indulás az intézménylátogatásra
9.30-11.30 intézménylátogatás
12.30 ebéd, szabad játék
14.00 Minecraft műhely
16.00 projekt összegzés, uzsonna
16.30 távozás

Mit hozz magaddal?
Az egyes intézményeket tömegközlekedéssel látogatjuk meg, így legpraktikusabb, ha van hetibérleted. A foglalkozásra hozd magaddal laptopodat, amin Minecraftban építeni tudsz majd. 

A workshopot vezeti:

Korchma Zsombor
A BudapestCraft kitalálója. Nyolc éven keresztül sajtózott a fővárosi önkormányzatnál, lelkes urbanista. A Creative Science alapítója, két gyerek apukája. Hobbija az újságírás, alapítója és máig főszerkesztője a Roham magazinnak.

A workshop díja: 39900 Ft
Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést és a munkához szükséges eszközöket.

Elfogyott

További információk

Hány napra szeretné beiratni gyermekét?

1 nap, 2 nap, 3 nap, 4 nap, Egész hét