BudapestCraft – Nyílt nap Speciális Nevelési Igényű Gyerekeknek a NOHÁ-ban

500 Ft

A Symbo alapítvánnyal közösen nyílt napot hirdetünk Speciális Nevelési Igényű gyermekekenk!

Tapasztalataink szerint a BudapestCraft, ahol minecraftban építik a gyerekek a fővárost, jól fejleszti a speciális nevelési igényű gyerekeket. A foglalkozáson közösen építkezünk, mindenki egyszerre van jelen az építési területen, így ez jó szocializációs terep is nekik, és játszva tanulnak programozni is. Ha tetszik a program a gyerekeknek, és csatlakoznátok az építéshez, akkor beintegráljuk őket hagyományos csoportunkba.

Elfogyott

Leírás

Nézd meg, hogy mi történik a BudapestCraft-en:

Időpont:  január 28. hétfő, 17:00-18:30
Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Pozonyi utca 12. NOHA Studio

Korosztály: 7-14 év
Max létszám: 15 fő

FONTOS: A szülőket kérjük, hogy a jelentkezésnél a “Megjegyzés” mezőben tájékoztassanak minket a gyermek speciális nevelési igényéről, hogy minden gyermeket felkészülten tudjunk fogadni a nyílt napunkon!

A workshopot vezetik:

Farkas Gyöngyi Karolina (Symbo alapítvány)
Farkas Gyöngyi vagyok, a gyógypedagógiai alap és mesterképzés után a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tanultam Művészettel nevelést, melynek során a film, dráma, zene és képzőművészeti terápiákkal mélyebben is megismerkedhettem. Munkám során, mind az Autizmus Alapítványnál, mind a Nemzetközi Cseperedő Alapítványnál, főként magasan funkcionáló gyermekekkel dolgoztam, így 2012-ben elkezdtem az Inkluzív nevelés tanára mesterképzést, mely az integráció és inklúzió témakörében szélesítette az ismereteimet. 2013-tól az FSZK Nyolc Pont Projektjében dolgoztam, majd az Autizmus Koordinációs Iroda munkatársa voltam 2016 nyaráig.
Korchma Zsombor (BudapestCraft – Creative Science)
A BudapestCraft kitalálója. Nyolc éven keresztül sajtózott a fővárosi önkormányzatnál, lelkes urbanista. A Creative Science alapítója, két gyerek apukája. Hobbija az újságírás, alapítója és máig főszerkesztője a Roham magazinnak.

A nyílt nap díja: 500 Ft.

Elfogyott