BudapestCraft – Minden csütörtökön a Diákszempontban – első óra ingyenes!

19 900 Ft/hó

Városfelfedező és építő workshop 7-14 éves gyerekeknek Minecraftban.

A workshopunk keretében mérnökök, építészek magyarázzák el Budapest legizgalmasabb létesítményeinek működését a helyszínen, majd a tapasztalatok alapján a Minecraft segítségével a gyerekek csoportosan, egymással együttműködve felépítik saját Budapestjüket.

Görgess lejjebb a részletes leírásért!

Leírás

A workshop keretében a gyerekek megtanulnak csapatban dolgozni, alapvető ismereteket szereznek a programozás terén, és megismerik Budapest működését is, a már megépült minecraftos intézményeinken keresztül.

Idei újdonság, hogy a négy hónap alatt a Kortárs Építészeti Központ mérnökeivel részt veszünk a Csepel Művek hatalmas gyártelepének rehabilitációjában, és kalandpályát is építünk a Nyugati pályaudvarból Tézeusszal!

Nézd meg, hogy mi történik a BudapestCraft-en:

A workshop időpontja: minden csütörtökön, 16.30-18.00
A workshop helyszíne: Bp. VI. kerület Lovag utca 11. Diákszempont suli
Jelentkezés:  Folyamatosan lehet csatlakozni a workshophoz!

Korosztály: 7-14 év
Max létszám: 20 fő

Mit hozz magaddal?

A workshopon mindenki a saját laptopján épít. Ezen kívül szükség lesz egy nagy alakú kockás füzetre, amiben a pályát majd megtervezzük.

Ezt mondták rólunk a gyerekek:

 

A workshopot vezetik:

Korchma Zsombor
A BudapestCraft kitalálója. Nyolc éven keresztül sajtózott a fővárosi önkormányzatnál, lelkes urbanista. A Creative Science alapítója, két gyerek apukája. Hobbija az újságírás, alapítója és máig főszerkesztője a Roham magazinnak.
Galambos Attila
Filozófia- és etikatanárként végzett a Pécsi Tudományegyetemen. Közel 10 éves szakmai múltjában a szinte az összes közoktatáshoz kapcsolódó és azon kívüli intézmény szerepel: oktatott egyetemektől kezdve középiskolákban, tanodákban, de vezetett családi napköziket, táborokat is, továbbá szervezett tréningeket pedagógusoknak és civil szervezet tagjainak is.

 

A workshop díja: 19900 Ft / hó
A workshop időtartama: 4 hónap (16 alkalom)

19 900 Ft/hó