• B E T E L T ! •

39 900 Ft

7-14 éves gyerekeknek

Építsd fel saját grundodat!

A Fortnite elsöprő népszerűségét kihasználva megmozgatjuk a gyerekeket, és a játékban szereplő szigethez hasonló Grundot építünk velük a Budai-hegyekben. Kihasználjuk, hogy a játékban a gyerekeknek egymással kooperálva kell elérni céljaikat, és igazi szocializációs, csapatépítő hetet tartunk. Minden nap másfél órát Fortnite-ozunk számítógépen, ahol átbeszéljük a taktikát, a csapatban betöltött feladatokat, majd a nap nagy részét épülő Grundunkon töltjük, ahol a gyerekeket megtanítjuk az alapvető táborozási ismeretekre.

A tábor különlegessége, hogy egy éjszakát kint töltünk a Grundunkon, és értő zsűri előtt Fortnite táncversenyt is rendezünk.

Az egyhetes tábor során a gyerekek egy kicsit jobban megismerik saját magukat, a virtuális térből a szabadba helyezik kedvenc játékukat (számháborúhoz hasonló játékokat játszunk a Grundunkon), megtapasztalják a csapatban dolgozás, a közösen kitűzött és elért cél örömeit.

Elfogyott

Leírás

Időpont:  2019 július 1-5.  
Helyszín: Bp. VI. kerület Lovag utca 11. Diákszempont suli

Korosztály: 7-14 év
Max létszám: 20 fő

Napi program:
8.00 érkezés, reggeli

8.30-10:00 Online stratégia építés Fortnite-ban

10:00-15.30 Grund építés, élő fortnite

13:00 Ebéd

16:00 Tábor zárás, napi összefoglaló

16.30 távozás

Mit hozz magaddal?
A Grundunkat tömegközlekedéssel közelítjük meg, így legpraktikusabb, ha van hetibérleted. A foglalkozásra hozd magaddal laptopodat, amin Fortnite-ban majd játszani tudsz. 

A workshopot vezeti:

Pavetits Bálint
Creative Science alapítója. Fő célkitűzése a természettudományok, valamint a természet szeretetének megismertetése a gyerekekkel. Kurzusai során a gyerekek játszva ismerkednek meg a környezetünket alkotó törvényekkel és összefüggésekkel, amiket a természetben töltött idő során a gyakorlatban is megismernek.
Korchma Zsombor
A BudapestCraft kitalálója. Nyolc éven keresztül sajtózott a fővárosi önkormányzatnál, lelkes urbanista. A Creative Science alapítója, két gyerek apukája. Hobbija az újságírás, alapítója és máig főszerkesztője a Roham magazinnak.

A workshop díja: 39900 Ft
Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést és a munkához szükséges eszközöket.

Elfogyott

További információk

Hány napra szeretné beiratni gyermekét?

1 nap, 2 nap, 3 nap, 4 nap, Egész hét