Mutasd Meg Magad! prezentációs workshop – Kispesten

14 900 Ft

Mutasd Meg Magad! prezentációs workshop – Kispesten

Kommunikációs készségfejlesztő, és prezentációs workshop 10-14 éves gyerekeknek

Minden helyzetben szereplünk, és sikerünk, boldogulásunk titka, hogy hogyan adjuk át másnak azt, ami amúgy csak nekünk fontos. Hogyan győzünk meg szándékaink, céljaink helyességéről másokat, hogyan mutatjuk be azt amit létrehoztunk, vagy akár csak hogyan vesszük rá arra barátunkat, hogy jöjjön el velünk moziba.

Görgess lejjebb a részletes leírásért!

Leírás

Az ugrásszerűen fejlődő technikai környezet ráadásul egyre több eszközt kínál, amivel hatásosabbá tehetjük mondandónk átadását, és ezen eszközök használatát épp úgy meg kell tanulni ahhoz, hogy sikeresek legyünk, mint az angol nyelvet.

A nyilvános szereplés – például egy felelet az osztály előtt – azonban sokaknak szorongást okoz, és sokszor a valós képességeinél rosszabb eredménnyel szerepel még az amúgy felkészült gyermek is.

Workshopunk célja, hogy a gyerekeket megtanítsuk arra, hogyan tudják magabiztosan, gátlások nélkül megfogalmazni gondolataikat, céljaikat, érzelmeiket, és hogyan tudnak felépíteni egy sikeres prezentációt. Ez nem csak a felnőtt életükben lesz fontos, de az iskolai, egyetemi tanulmányaikat is sokszorosan könnyebbé, és eredményesebbé teheti, hiszen az általános iskola alsó osztályait elhagyva a gyerekek folyamatosan szereplési kényszer elé vannak állítva.

Workshopunkon az alábbi képességeket fejlesztjük:
– kapcsolatteremtés
– beszédtechnika
– gesztikuláció
– testbeszéd
– a prezentáció felépítése
– kommunikációs trükkök, fogások
– vitakészség fejlesztése
– bármikor használható kommunikációs panelek
– a leghatékonyabb demonstráció kiválasztása
– prezentációs eszközök használata

A workshop első időpontja: 2018. november 8 csütörtök, 17.00-18.00
A workshop helyszíne: Eötvös József Általános Iskola – 1191 Bp. Eötvös utca 13.

Korosztály: 1014 év
Max​ létszám: 15
Jelentkezési határidő: 2018. október 28.​

A workshopot vezetik:

Korchma Zsombor

Creative Science alapítója. Nyolc éven keresztül sajtózott a fővárosi önkormányzatnál. Két gyermek apukája. Újságíró, alapítója és máig főszerkesztője a Roham magazinnak.

Isztl Melanie

Az RTL Klub egyik kulturális műsorának felvételvezetője, illetve a Hazahúzó című műsor riportere, újságíró. Korábban három évig a Budapesti Operettszínhaz fellépője, hat évig pedig a Jazz and More egyik oszlopos tagja volt.

 

A workshop díja: 14900 Ft / hó
A workshop időtartama: 4 hónap (16 alkalom)

14 900 Ft