A Creative Science csapat célja az, hogy a gyerekeket kreatív módon tanítsuk a digitális kor eszközeit használva.

Építészetet tanulunk Minecraft-ban, magabiztosak leszünk a Prezi-vel, az állatkertben forgatunk videókat, és játszva ismerkedünk – ez a Creative Science – tanulás, kreatívan, csapatban.

Korchma Zsombor
Creative Science alapítója. Nyolc éven keresztül sajtózott a fővárosi önkormányzatnál. Két gyermek apukája. Újságíró, alapítója és máig főszerkesztője a Roham magazinnak.
Galambos Attila
Filozófia- és etikatanárként végzett a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. Közel 10 éves szakmai múltjában a szinte az összes közoktatáshoz kapcsolódó és azon kívül intézmény szerepel: oktatott egyetemektől kezdve középiskolákban, tanodákban, de vezetett családi napköziket, táborokat is, továbbá szervezett tréningeket pedagógusoknak, civil szervezetek tagjainak.
Szemerey Samu
Építész, urbanista, kurátor. Érdeklődésében a tervezői praxis innovatív lehetőségei állnak. Munkái a kortárs kultúra, az elérhető technológia és az emberi környezet viszonyait és az építészet ezekben megjelenő kezdeményező szerepköreit kutatják. Rendszeresen tanít, előad és publikál hazai és nemzetközi helyszíneken, számos workshop, kutatás és program szervezője, oktatója, résztvevője. A Kortárs Építészeti Központ alapító tagja. 2003-tól 2006-ig az Építészfórum szerkesztője. 2006-ban a Velencei Építész Biennálé magyar pavilonjának koordinátora. 2008-tól 2010-ig Fulbright ösztöndíjasként New Yorkban élt és kutatott.
Sosity Bea
Grafikus, szerkesztő, vizuális művész, stop motion szakértő. A Typotex kiadó szerkesztője és grafikusa, majd művészeti vezetője volt.
Egy négyéves gyermek boldog anyukája, férje szintén tanár.
Isztl Melanie
Az RTL Klub egyik kulturális műsorának felvételvezetője, illetve a Hazahúzó című műsor riportere, újságíró. Korábban három évig a Budapesti Operettszínhaz fellépője, hat évig pedig a Jazz and More egyik oszlopos tagja volt.
Babaitisz Jorgosz
Évek óta gyerekekkel foglalkozik, több tábor vezetője. Hobbija a rap, gyakran készít Youtube videókat.
Szarvas Dániel
Évek óta táborok, workshopok vezetője, pedagógiai pályára készül. Hobbija a slam, a rap, és a videózás.
Pavetits Bálint
Creative Science alapítója. Fő célkitűzése a természettudományok, valamint a természet szeretetének megismertetése a gyerekekkel. Kurzusai során a gyerekek játszva ismerkednek meg a környezetünket alkotó törvényekkel és összefüggésekkel, amiket a természetben töltött idő során a gyakorlatban is megismernek.