Ismerj meg minket!

Tanulás kreatívan, csapatban – ez a Creative Science!

Boldog-gyerek garanciás programjaink a hagyományos értelemben vett úszós, nyelvtanulós, vagy rajzolós táborokkal nem szolgálnak.

Mi cápáktól nyüzsgő környezetben filmet forgatunk a fővárosi állatkert épülő biodómjában, megépítjük a Parlamentet minecraftban, csapatépítő Fortnite hétvégéket tartunk, és ha úgy tartja kedvünk felfedezzük és meg is modellezzük a Népszigetet!

Lelkes és képzett oktatóink célja, hogy a mindig és mindenre kíváncsi gyermekeket kreatív módon tanítsa új ismeretekre, a kor digitális eszközei által kínált lehetőségeket is kihasználva. Beszélgetünk, utazunk, játszunk, tapasztalunk, kérdezünk, és közben ismerkedünk egymással, a világgal – és benne önmagunkkal.

A kockulást már jól ismerő gyerekek, velünk

✔️ megismerik a digitális kor eszközeiben rejlő hasznos lehetőségeket,

✔️ megtanulják azokat előnyükre, saját fejlődésükre fordítani,

✔️ új tapasztalatokat szerezve kreatívan tanulnak,

✔️ egy célért összefogva, egymásra is figyelve csapatban dolgoznak!

 

Bízd ránk a gyermeked, és mi a teljesítményére és önmagára büszkén, feledhetetlen élménnyel gazdagítva adjuk vissza neked! 🏆

 

A Creative Science csapata

 

Korchma ZSOMBOR | A Creative Science alapító tagja

Zsombor újságíró, nyolc éven keresztül sajtózott a fővárosi önkormányzatnál, alapítója és főszerkesztője a Roham magazinnak. Egy kilenc és egy tizenegy éves fiú apukája. Annak idején miattuk is kezdett bele a saját táborok szervezésébe: olyan dolgokat is szeretett volna megtanítani a gyerekeknek, melyek az iskolai tananyagból kimaradnak. Bár a Creative Science az elmúlt években komoly céggé nőtte ki magát, Zsombornak máig szíve csücske, ha személyesen vezeti a táborokat – egyszerűen azért, mert szereti a gyerekeket és inspirálja a társaságuk. Türelme, kiegyensúlyozottsága és jó kedélye alapvető értékek a Creative Science küldetésében: hasznos gyakorlati tapasztalásokkal, kreatív készségfejlesztéssel és közösségi tanulással egyensúlyt teremteni a digitális függés, és a valódi gyerekkor között.

Aktuális programok Zsomborral >>

 

Pavetits BÁLINT | A Creative Science alapító tagja

Bálint fő célkitűzése a természettudományok, valamint a természet szeretetének megismertetése a gyerekekkel. Kurzusai során a gyerekek játszva ismerkednek meg a környezetünket alkotó törvényekkel és összefüggésekkel, amiket a természetben töltött idő során a gyakorlatban is megismernek.

Aktuális programok Bálinttal >>

 

Pillér ZITA

Zita 2015 óta dolgozik tanítóként, a diplomáját Győrben szerezte. Tizenéves kora óta vesz részt csoportvezetőként különböző közösségépítő táborokban, jelenleg egy budapesti alternatív iskolában tanít. Fontos számára a gyerekek szabadsága, a közvetlen és családias légkör, igyekszik naprakész lenni az őket érdeklő témákban és játékokban.

Aktuális programok Zitával >>

 

Szarvas DÁNIEL

Szarvi a Creative Science táborok/workshopok állandó és népszerű oktatója.
“Szülői szemmel nagyon jó látni, ahogy pont megtalálja az egyensúlyt a “haverság” és a “tanárság” között (életem legjobb tanára jut eszembe, akinek az óráin a legnagyobb rend és fegyelem volt mindig, és egy mondat volt, amivel sakkban tartotta az egész osztályt: “ha nem viselkedtek jól, nem leszünk haverok”.”- Ági és Dorián
Hobbijai és barátai által a média-világ színes palettáján szerzett tapasztalataival is a gyermekek segítségére szeretne lenni. Törekvése, hogy minél több ember számára érthetőbbé és elérhetőbbé tegye az informatikai eszközök, saját magunk, gyermekeink javára fordított használatát.

Aktuális programok Szarvival >>

 

Felcser VIKI

Viki a Creative Science zenei/zenetörténeti programjaiért felelős legújabb csapattagunk.
Kisgyermek korától zongorázik, énekel. Közel 10 évig élt Londonban, ahol mint zenei programszervező is dolgozott. Budapesten iskolamenedzserként és pedagógus asszisztensként egyengette a diákszempontos gyerekek hétköznapjait, akik maguk között csak úgy hívták: Viki, az ölelés-felelős. A Creative Science zenei programjaiban a zenetörténet legnagyobb hírességeit száraz életrajzok helyett holisztikus szemlélettel – már-már tapintható közelségbe hozva – mutatja be a gyerekeknek.

Aktuális programok Vikivel >>

 

Papp SÁNDOR

Sanyi programozást tanult a középiskolában, jelenleg fotográfus OKJ tanfolyamot végez. 2014-óta aktívan részt vesz a volt általános iskolája nyári táborának lebonyolításában és szervezésében, szabadidejében zenél és sokat biciklizik.

Aktuális programok Sanyival >>

Babaitisz Jorgosz (@lilfrakk)

Évekig a Kossuth Rádió, Vendég a háznál című műsor diákrovatában jártattam a számat, de készítettem pár rövid videót a Szeretlek Magyarország Médiacsoportnak. Mostanában videoklipeket, reklámfilmeket készítek, valamint a Creative Science-nél tartok filmes/kommunikációs képességfejlesztő workshopokat. A Földalatti Slam állandó DJ-je vagyok, emellett van egy kedves hip-hop projektem, amit Lil Frakknak ‘csúfolok’ 😎

Aktuális programok Jorgosszal >>

 

Százados ÁBEL

Százados Ábel diákunk volt, és a nálunk szerzett tudást is felhasználva egészen Cannes-ig jutott, ahol 2019-ben a “SOHA” című kisfilmjével, elnyerte a Global Short Film Awards díjkiosztó gálájának Mobile Phone Filmmaking szekciójában  a “Youngest Gifted Filmmaker” azaz a “Legfiatalabb Tehetséges Filmes” díját. 🥇 Ábel 2020-ban, már mint táborunk tanára tér vissza, ahol Szarvas Dániellel közösen vezeti majd be a gyerekeket a filmezés világába, megtanítva őket a forgatókönyv írástól a vágáson át, egészen az animációkig – mindezt mobil telefonnal!

Aktuális programok Ábellel >>

 

Bende MÁTYÁS

Matyi a nyári táborok hatalmas kedvelője, az élménypedagógia elhivatott szószólója. Több éve foglalkozik gyerekekkel, szakmájának a gyermekpszichológiát választotta. Most fejezte be tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem pszichológia alapképzésén angol nyelven. Hobbijai közé tartozik a főzés, olvasás és a színjáték. Gyerekkora óta nagyon érdeklődő, lenyűgözik az érdekességek, mindig szeret új dolgokat tanulni. Kedvenc témái közé tartozik a biológia, fizika és az űrkutatás. Ezt a hozzáállást szeretné átadni a gyerekeknek, hogy együtt játék közben, érdeklődve tanuljanak.

Aktuális programok Matyival >>

 

 

Mit esznek a Creative-os táborozók?

Klikk IDE és megtudod! 😋

 

2021-ben 617 család választotta gyermekének a mi nyári táborainkat.

Köszönjük!

🏆 “Kedves Zsombor, köszönjük ezt a hetet (is)! Olyan egyensúlyt találtál azon az ingoványos mezsgyén, amit számomra a gyerekeink generációjának hozzáállása képvisel a játék(függőség) és digitális technológia terén, ami egyedülálló és szülőként is perspektívát ad. Hogy mindezt úgy vezényeled végig, hogy közben az SNI-s gyerekek is az élet urainak érezhetik magukat, az a hab és a koktélcseresznye az SNI-s családok tortáján. Köszönet, hogy évente 2-3 hetet azzal az élet érzéssel élhetünk “minden rendben”, még ha nincs is… Ne hagyd abba!!!! 🙂 ” – Kata és Barnabás

🏆  “Minecraft-táborba jártak nyáron a gyerekeim (7 és 10 évesek), és le a kalappal a szervezők előtt, azt kell, hogy mondjam. Itt nem csak a gépek kollektív nyomkodása történik, hanem fontos budapesti épületek szerkezetének, működésének felfedezése, az igazi csapatmunka, a kitartás megismerése is. Ősszel folytattuk is, ráadásul a város másik végéből indulva, annyira megszerették.” – Pamuk Anna

🏆 “Mindenkinek ajánlom. Kreativitás, kiváló programok, elfogadás, befogadás, jó társaság. A Budapest Craft tábor óta a gyereknek olyan önállósági törekvései és öntudata van, hogy legszívesebben kirúgná a ház oldalát 😎 “– Erős-Takács Katalin

🏆 “A Minecraft szülinapi buli minden várakozásunkat felülmúlta: volt természetes minecraft küldetés, de minecraftos bingo és minecraftos akadályverseny is, hogy ne csak a kockulásról szóljon a 4 órás program a 10 meghívottnak. “A legjobb születésnap a világon!” – így zárta az ünnepelt a programot. Kreativitást, odafigyelést, törődést kaptunk, teljesen egyénre szabva! Szívből ajánlom a csapatot, mi ezen a szálon (is) visszatérő megrendelők leszünk.” – Szalkai Gergely

🏆 “Az unokám alig várta, hogy reggelente indulhasson a BudapestCraft táborba, ilyen élményünk még nem volt….” – Petrovics Gézáné

🏆  “Köszi a filmet, az egész  természetfilmes tábor hetet! Vicces volt figyelni, hogy miközben úgy tűnt, egész nap csak játszanak a gyerekek, milyen hatalmas mennyiségű új tudást építettek be és milyen észrevétlen rakétatempóval jutottak el a bemutatkozó interjúktól a kész filmig. Nagy élmény volt az elmesélésekből összerakni, hogyan tudjátok partnerként kezelni az összes korosztályt úgy, hogy közben mégis ti irányítotok. Le a kalappal – és nagyon remélem, hogy lesz még alkalom folytatni!” –  Zsófi (Miska, Mirkó, pandák)