Ismerj meg minket!

Tanulás kreatívan, csapatban – ez a Creative Science!

A Creative Science boldog gyerek garanciás programjai, a hagyományos értelemben vett úszós, nyelvtanulós, vagy rajzolós táborokkal nem szolgálnak. Mi cápáktól nyüzsgő környezetben filmet forgatunk a fővárosi állatkert épülő biodómjában, megépítjük a Parlamentet minecraftban, csapatépítő Fortnite hétvégéket tartunk, felfedezzük és meg is modellezzük a Népszigetet!

Lelkes és képzett oktatóink célja, hogy a mindig és mindenre kíváncsi gyermekeket kreatív módon tanítsa új ismeretekre, a kor digitális eszközei által kínált lehetőségeket is kihasználva. Beszélgetünk, utazunk, játszunk, tapasztalunk, kérdezünk, és közben ismerkedünk egymással, a világgal – és benne önmagunkkal.

A kockulást már jól ismerő gyerekek, velünk

✔️ megismerik a digitális kor eszközeiben rejlő hasznos lehetőségeket,

✔️ megtanulják azokat előnyükre, saját fejlődésükre fordítani,

✔️ új tapasztalatokat szerezve kreatívan tanulnak,

✔️ egy célért összefogva, egymásra is figyelve csapatban dolgoznak!

Bízd ránk a gyermeked, és mi a teljesítményére és önmagára büszkén, feledhetetlen élménnyel gazdagítva adjuk vissza neked!

A workshopok/táborok vezetői, mentorai és oktatói:

Korchma Zsombor
 A Creative Science alapító tagja. Újságíró, nyolc éven keresztül sajtózott a fővárosi önkormányzatnál, alapítója és máig főszerkesztője a Roham magazinnak. Két, minden csínyre azonnal kapható kisfiú édesapja.

Váczi Dorka
Történelem és magyar szakos középiskolai tanár, demokratikus nevelő, digitális pedagógus. Jelenleg a Vodafone Digitális Iskola Programjának angyala, tagja a Demokratikus Tanulásért közhasznú Egyesületnek és egy zuglói táncművészeti szakgimnáziumban tanít.

Pavetits Bálint
A Creative Science alapító tagja. Fő célkitűzése a természettudományok, valamint a természet szeretetének megismertetése a gyerekekkel. Kurzusai során a gyerekek játszva ismerkednek meg a környezetünket alkotó törvényekkel és összefüggésekkel, amiket a természetben töltött idő során a gyakorlatban is megismernek.

Galambos Attila
Filozófia- és etikatanárként végzett a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. Közel 10 éves szakmai múltjában szinte az összes közoktatáshoz kapcsolódó, és azon kívüli intézmény is szerepel: oktatott egyetemen, középiskolákban, tanodákban, de vezetett családi napköziket, táborokat is, továbbá szervezett tréningeket pedagógusoknak, és civil szervezeteknek.

Szemerey Samu
Építész, urbanista, kurátor. Érdeklődésében a tervezői praxis innovatív lehetőségei állnak. Munkái a kortárs kultúra, az elérhető technológia és az emberi környezet viszonyait és az építészet ezekben megjelenő kezdeményező szerepköreit kutatják. Rendszeresen tanít, előad és publikál hazai és nemzetközi helyszíneken, számos workshop, kutatás és program szervezője, oktatója, résztvevője. A Kortárs Építészeti Központ alapító tagja. 2003-tól 2006-ig az Építészfórum szerkesztője. 2006-ban a Velencei Építész Biennálé magyar pavilonjának koordinátora. 2008-tól 2010-ig Fulbright ösztöndíjasként New Yorkban élt és kutatott.

Babaitisz Jorgosz
Évek óta gyerekekkel foglalkozik, több tábor vezetője. Hobbija a rap, profi Youtuber.

Szarvas Dániel
Évek óta táborok, workshopok vezetője, pedagógiai pályára készül. Hobbijai és barátai által a média-világ színes palettáján szerzett tapasztalataival is a gyermekek segítségére szeretne lenni. Törekvése, hogy minél több ember számára érthetőbbé és elérhetőbbé tegye az informatikai eszközök, saját magunk, gyermekeink javára fordított használatát.

2019-ben 511 család választotta gyermekének a mi nyári táborainkat. Köszönjük!

🏆 “Minecraft-táborba jártak nyáron a gyerekeim (7 és 10 évesek), és le a kalappal a szervezők előtt, azt kell, hogy mondjam. Itt nem csak a gépek kollektív nyomkodása történik, hanem fontos budapesti épületek szerkezetének, működésének felfedezése, az igazi csapatmunka, a kitartás megismerése is.” – Pamuk Anna

🏆 “Kedves Zsombor, köszönjük ezt a hetet (is)! Olyan egyensúlyt találtál azon az ingoványos mezsgyén, amit számomra a gyerekeink generációjának hozzáállása képvisel a játék(függőség) és digitális technológia terén, ami egyedülálló és szülőként is perspektívát ad. Hogy mindezt úgy vezényeled végig, hogy közben az SNI-s gyerekek is az élet urainak érezhetik magukat, az a hab és a koktélcseresznye az SNI-s családok tortáján. Köszönet, hogy évente 2-3 hetet azzal az élet érzéssel élhetünk “minden rendben”, még ha nincs is…
Ne hagyd abba!!!! 🙂 ” – Kata és Barnabás

🏆 “Budapest Craft tábor nyáron, ősszel, mindenkinek ajánlom… Kreativitás, kiváló programok, elfogadás, befogadás, jó társaság…a tábor óta a gyereknek olyan önállósági törekvései és öntudata van, hogy legszívesebben kirúgná a ház oldalát!” – Erős-Takács Katalin