Ismerj meg minket!

Tanulás kreatívan, csapatban – ez a Creative Science!

Boldog-gyerek garanciás programjaink a hagyományos értelemben vett úszós, nyelvtanulós, vagy rajzolós táborokkal nem szolgálnak.

Mi cápáktól nyüzsgő környezetben filmet forgatunk a fővárosi állatkert épülő biodómjában, megépítjük a Parlamentet minecraftban, csapatépítő Fortnite hétvégéket tartunk, és ha úgy tartja kedvünk felfedezzük és meg is modellezzük a Népszigetet!

Lelkes és képzett oktatóink célja, hogy a mindig és mindenre kíváncsi gyermekeket kreatív módon tanítsa új ismeretekre, a kor digitális eszközei által kínált lehetőségeket is kihasználva. Beszélgetünk, utazunk, játszunk, tapasztalunk, kérdezünk, és közben ismerkedünk egymással, a világgal – és benne önmagunkkal.

A kockulást már jól ismerő gyerekek, velünk

✔️ megismerik a digitális kor eszközeiben rejlő hasznos lehetőségeket,

✔️ megtanulják azokat előnyükre, saját fejlődésükre fordítani,

✔️ új tapasztalatokat szerezve kreatívan tanulnak,

✔️ egy célért összefogva, egymásra is figyelve csapatban dolgoznak!

 

Bízd ránk a gyermeked, és mi a teljesítményére és önmagára büszkén, feledhetetlen élménnyel gazdagítva adjuk vissza neked! 🏆

 

 

 

 

A Creative Science csapata

 

Korchma ZSOMBOR | A Creative Science alapító tagja

Zsombor újságíró, nyolc éven keresztül sajtózott a fővárosi önkormányzatnál, alapítója és főszerkesztője a Roham magazinnak. Egy kilenc és egy tizenegy éves fiú apukája. Annak idején miattuk is kezdett bele a saját táborok szervezésébe: olyan dolgokat is szeretett volna megtanítani a gyerekeknek, melyek az iskolai tananyagból kimaradnak. Bár a Creative Science az elmúlt években komoly céggé nőtte ki magát, Zsombornak máig szíve csücske, ha személyesen vezeti a táborokat – egyszerűen azért, mert szereti a gyerekeket és inspirálja a társaságuk. Türelme, kiegyensúlyozottsága és jó kedélye alapvető értékek a Creative Science küldetésében: hasznos gyakorlati tapasztalásokkal, kreatív készségfejlesztéssel és közösségi tanulással egyensúlyt teremteni a digitális függés, és a valódi gyerekkor között.

Aktuális programok Zsomborral >>

 

Pillér ZITA

Zita 2015 óta dolgozik tanítóként, a diplomáját Győrben szerezte. Tizenéves kora óta vesz részt csoportvezetőként különböző közösségépítő táborokban, jelenleg egy budapesti alternatív iskolában tanít. Fontos számára a gyerekek szabadsága, a közvetlen és családias légkör, igyekszik naprakész lenni az őket érdeklő témákban és játékokban.

Aktuális programok Zitával >>

 

Szarvas DÁNIEL

Szarvi a Creative Science táborok/workshopok állandó és népszerű oktatója.
„Szülői szemmel nagyon jó látni, ahogy pont megtalálja az egyensúlyt a „haverság” és a „tanárság” között (életem legjobb tanára jut eszembe, akinek az óráin a legnagyobb rend és fegyelem volt mindig, és egy mondat volt, amivel sakkban tartotta az egész osztályt: „ha nem viselkedtek jól, nem leszünk haverok”.”- Ági és Dorián
Hobbijai és barátai által a média-világ színes palettáján szerzett tapasztalataival is a gyermekek segítségére szeretne lenni. Törekvése, hogy minél több ember számára érthetőbbé és elérhetőbbé tegye az informatikai eszközök, saját magunk, gyermekeink javára fordított használatát.

Aktuális programok Szarvival >>

 

Felcser VIKI

Viki a Creative Science zenei programjaiért felelős csapattagunk. Kisgyermek korától zongorázik, énekel. Közel 8 évig élt Londonban, ahol a Jazz Alive zeneiskolában, mint programszervező dolgozott. Megszerezte a pedagógiai asszisztens/családsegítő képesítést, majd Budapesten iskolamenedzserként kezdte egyengetni a diákszempontos gyerekek hétköznapjait, akik maguk között csak úgy hívták: Viki néni, az ölelés-felelős. Jelenleg Miskolcon tanul zeneelmélet-szolfézs szakon. A 2022-es évben szeretné a zenére nyitott gyerekekkel közösen végig járni – főként Budapesten és környékén – a játékos zenepedagógiai és zeneismereti foglalkozásokat (Creative Zenei Hétvége). Tapasztalataira, tanulmányaira és kreativitására támaszkodva, szeptembertől már saját tematikájú workshopokat is tervez indítani.

Aktuális programok Vikivel >>

 

Babaitisz JORGOSZ (@lilfrakk)

Évekig a Kossuth Rádió, Vendég a háznál című műsor diákrovatában jártattam a számat, és készítettem videókat a Szeretlek Magyarország Médiacsoportnak. Videoklipeket, reklámfilmeket forgatok, valamint a Creative Science-nél tartok filmes/kommunikációs képességfejlesztő workshopokat. A Földalatti Slam állandó DJ-je vagyok, emellett van egy kedves hip-hop projektem, amit Lil Frakknak ‘csúfolok’ 😎

Aktuális programok Jorgosszal >>

 

Papp SÁNDOR

Sanyi programozást tanult a középiskolában, jelenleg fotográfus OKJ tanfolyamot végez. 2014-óta aktívan részt vesz a volt általános iskolája nyári táborának lebonyolításában és szervezésében, szabadidejében zenél és sokat biciklizik.

Aktuális programok Sanyival >>

 

Bende MÁTYÁS

Matyi a nyári táborok hatalmas kedvelője, az élménypedagógia elhivatott szószólója. Több éve foglalkozik gyerekekkel, szakmájának a gyermekpszichológiát választotta. Most fejezte be tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem pszichológia alapképzésén angol nyelven. Hobbijai közé tartozik a főzés, olvasás és a színjáték. Gyerekkora óta nagyon érdeklődő, lenyűgözik az érdekességek, mindig szeret új dolgokat tanulni. Kedvenc témái közé tartozik a biológia, fizika és az űrkutatás. Ezt a hozzáállást szeretné átadni a gyerekeknek, hogy együtt játék közben, érdeklődve tanuljanak.

Aktuális programok Matyival >>

 

Ősze ANDRÁS

Aktuális programok Andrással >>

 

 

Mit esznek a Creative-os táborozók?

Klikk IDE és megtudod! 😋

 

Szupererőnk, az empátia

2021-ben 617 család választotta gyermekének a mi nyári táborainkat.

Köszönjük!