Tanulás kreatívan, csapatban – ez a Creative Science!

A Creative Science lelkes és képzett oktatóinak az a célja, hogy a mindig és mindenre kíváncsi gyermekeket kreatív módon tanítsa új ismeretekre, a kor digitális eszközei által kínált lehetőségeket is kihasználva.
Építészetet tanulunk MineCraft-ban, magabiztos kiállást a Prezi workshopon, videókat forgatunk az állatkertben, Fortnite grundot építünk, kívül-belül bebarangoljuk a Gellért hegyet…
Beszélgetünk, utazunk, játszunk, tapasztalunk, kérdezünk, és közben ismerkedünk egymással, a világgal – és benne önmagunkkal.

A workshopok/táborok vezetői, mentorai és oktatói:

Korchma Zsombor A Creative Science alapító tagja. Újságíró, nyolc éven keresztül sajtózott a fővárosi önkormányzatnál, alapítója és máig főszerkesztője a Roham magazinnak. Két, minden csínyre azonnal kapható kisfiú édesapja.

Váczi Dorka Történelem és magyar szakos középiskolai tanár, demokratikus nevelő, digitális pedagógus. Jelenleg a Vodafone Digitális Iskola Programjának angyala, tagja a Demokratikus Tanulásért közhasznú Egyesületnek és egy zuglói táncművészeti szakgimnáziumban tanít.

Pavetits Bálint A Creative Science alapító tagja. Fő célkitűzése a természettudományok, valamint a természet szeretetének megismertetése a gyerekekkel. Kurzusai során a gyerekek játszva ismerkednek meg a környezetünket alkotó törvényekkel és összefüggésekkel, amiket a természetben töltött idő során a gyakorlatban is megismernek.

Galambos Attila Filozófia- és etikatanárként végzett a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. Közel 10 éves szakmai múltjában szinte az összes közoktatáshoz kapcsolódó, és azon kívüli intézmény is szerepel: oktatott egyetemen, középiskolákban, tanodákban, de vezetett családi napköziket, táborokat is, továbbá szervezett tréningeket pedagógusoknak, és civil szervezeteknek.

Sosity Bea Grafikus, szerkesztő, vizuális művész, stop motion szakértő. A Typotex kiadó szerkesztője és grafikusa, majd művészeti vezetője volt. Boldog édesanya, a férje szintén tanár.

Szemerey Samu Építész, urbanista, kurátor. Érdeklődésében a tervezői praxis innovatív lehetőségei állnak. Munkái a kortárs kultúra, az elérhető technológia és az emberi környezet viszonyait és az építészet ezekben megjelenő kezdeményező szerepköreit kutatják. Rendszeresen tanít, előad és publikál hazai és nemzetközi helyszíneken, számos workshop, kutatás és program szervezője, oktatója, résztvevője. A Kortárs Építészeti Központ alapító tagja. 2003-tól 2006-ig az Építészfórum szerkesztője. 2006-ban a Velencei Építész Biennálé magyar pavilonjának koordinátora. 2008-tól 2010-ig Fulbright ösztöndíjasként New Yorkban élt és kutatott.

Isztl Melanie Az RTL Klub egyik kulturális műsorának felvételvezetője, illetve a Hazahúzó című műsor riportere, újságíró. Három évig a Budapesti Operett színház fellépője, hat évig pedig a Jazz and More énekegyüttes oszlopos tagja volt.

Babaitisz Jorgosz Évek óta gyerekekkel foglalkozik, több tábor vezetője. Hobbija a rap, profi Youtuber.

Szarvas Dániel Évek óta táborok, workshopok vezetője, pedagógiai pályára készül. Hobbija a slam, a rap, és a videózás.

2019-ben 511 család
választotta gyermekének a mi nyári táborainkat.
Köszönjük!