„Legyen saját workshopom!”

Kreatív vagy?

Értesz az informatikához, a robotikához, a digitális kor eszközeihez?
Van egy forradalmian új ötleted,
amivel a 7-14 éves gyerekeknek játékosan átadható a hasznos tudás, és amiről érzed, hogy az oktatási trendek között friss és hiánypótló,
de tőke/kapcsolatok híján nem igazán tudod, hogyan kezdjél bele?

Ez hosszú kérdés volt, de ha igent mondtál, van számodra egy rövid ajánlatunk:

Oszd meg velünk az ötleted, és mi segítünk a megvalósításában!

📝

„LEGYEN SAJÁT WORKSHOPOM!”

– Creative Science pályázati kiírás –

Pályázatunk célja, hogy megtaláljuk azokat a kreatív ötletgyárosokat, akiknek a most még fiókban szunnyadó újszerű tematikájával, országszerte tovább színesíthetjük az általános iskolás gyermekek számára izgalmas, a XXI. század eszközeit felhasználó, mégis az alapvető készségeiket és ismereteiket fejlesztő délutáni, vagy hétvégi foglalkozásokat!

Tedd most félre a stresszt!

Mi nem szépirodalmi művet várunk.

Pályázatodban az innovatív lendület érzését keressük, hogy a bennünk élő gyermek azonnal lelkesedni kezdjen az ötletedre építhető délutáni foglalkozásokért, vagy épp a hétvégi workshopért! Vagyis ugyanúgy jelentkezhetsz pusztán az alap elgondolásod megfogalmazásával, ahogy a részben, vagy egy már teljesen kidolgozott ötleteddel is.

🤩

Piacképes koncepciód aktívan is bekapcsoljuk a Creative Science már sikerrel futó programjaiba!

Persze, csak ha akarod.

Mert ha az ötleted düböröghet, de te szeretnél a háttérben maradni, úgy lesz.  Ugyanakkor, ha benned buzog a tettvágy, mi pedig érezzük a nyers potenciált, szívesen segítünk az ötleted óravázlatának komplex kidolgozásában. Ha az megvan, lehetőséget adunk saját egy alkalmas hétvégi workshopod, vagy – ha az időigénye úgy kívánja – az akár több hetes hétközi programod lebonyolítására, végig segítve téged minden szükséges feltétel és eszköz megteremtésében!

Win-win & Limitless!

A Creative Science csapata nem mond le, egyetlen megvalósítást érdemlő ötletről sem.

A tiédről sem fogunk, csak azért, mert előre határt szabtunk a díjazottak számának. Ha száz reformer gondolat érkezik, zsűrink mind a százat elismeri, felkarolja, kibontja és megvalósítja!

🤝

„Már küldöm is! De meddig, hogy, hova… és mi is a díjazás?”

A pályázat határideje:

Folyamatos

A pályázat beadása:

E-mailben az info@creativescience.hu címre, csatoltan az ötlet leírását tartalmazó szerkeszthető word vagy excel dokumentumot.

A csatolt doksi fejlécébe feltétlen írd be a neved és az e-mail címed, és kérjük, hogy a csatolt fájl neve is a te neved és a pályázat neve legyen (Példa: kiss_kata_legyen_saját_workshopom), illetve az e-mail tárgymezőbe is a neved és a pályázat nevét írd (Példa: Kiss Kata – Legyen saját workshopom!).

A pályázat díjazása:

A beérkező pályaműveket a Creative Science tanári csapata bírálja el.

A megvalósításra kiválasztott tematikákat 50.000 Ft-al díjazzuk, egyben lehetőséget és segítséget adunk az ötlet gyakorlati megvalósításában és elindításában a Creative Science keretein belül.

A pályázattal kapcsolatos további kérdéseiddel keress minket bátran, elérhetőségeink bármelyikén!

…és ha még ezt is olvasod, azt kívánjuk neked, amit magadnak is kívánsz:

Legyen saját workshopod!

👍

“Csak akkor teljesedünk ki és élünk igazán, ha valami olyasmit csinálunk, amelyről tudjuk, hogy jobbá fogja tenni mások életét.”
– Brian Tracy

(Képek forrása: behance.net)