Idén nem jutsz el a Mineshow-ra? Ne fancsali képet, inkább minecraftos blokkokat vágj!

Most szombaton visszatér a hatalmas sikernek örvendő MineShow Budapestre, a Vasúttörténeti Parkba. A számtalan tematikus program, kiállító és előadás mellett népszerű Minecraft Youtuberekkel is találkozhatnak a résztvevők a 2021. augusztus 14-i fesztiválon.

Sok gyerek idén is hiába vágyik a nagyszabású a rendezvényre, ez azonban nem kell, hogy mindenki kedvét elrontsa és elejét vegye a Minecrafthoz köthető szórakoztató családi együttlétnek. Mert az igaz, hogy jó dolog egy minecraftos fesztivál, de a családdal együtt, egymásra figyelve eltöltött idő, a közös játék és „munka” még jobb.

Létezik a számítógépes játékból társasjáték és kártyajáték, a legó kockáiból is építkezhetünk, vagy magunk kreálta minecraftos jelmezbe bújhatunk. Mindeközben erősödik a gyerekek fantáziája, fejlődik a finommotorikus képességük, és – ami a legfontosabb – a szülőkkel és nagyszülőkkel egyaránt, együtt tudnak játszani.

Számos már kész sablont is találni az interneten amit, ha kinyomtatunk, már csak ki kell vágnunk és összeragasztanunk.

Ezekből

IDE KATTINTVA

5 fajtát azonnal le is tudsz tölteni nyomtatásra készen, A4-es nagyságban!

+1 TIPP: A sablonok egyikét rajzoljátok körbe üres papíron, így maga a gyerek rajzolhatja meg és színezheti kedvenc minecraftos blokkjait.

Akár mentek a Mineshow-ra, akár nem, mindannyiótoknak kellemes hétvégét kívánunk!

 

Ps.: A Creative Science a 2018-as Mineshow-n debütált először nagyközöség előtt. Ha még nem tudod, miért olyan kreatív ez a program és miért szeretik annyira a gyerekek, hallgasd meg a színpadon Zsomborral készült interjút!