FAQ | BEJÁRÓS NYÁRI TÁBOROK ☀️

Minden, amit a bejárós nyári táborainkról tudni akartál!

Kedves Szülők,

az alábbiakban összeírtam a titeket leginkább foglalkoztató kérdéseitekre a választ.

Remélem, ezzel nagyot tudok segíteni nektek a döntésben!

Korchma Zsombor

HELYSZÍN ⭐️ Idén már negyedik nyarunkat fogjuk áttáborozni Budapest belvárosának szerintünk legszuperebb iskolájában, a Diákszempontban!
A nyári időszakban a mindenben jól felszerelt termek hibátlan internetkapcsolattal  várják a gyerekeket.
Mivel csak mi használjuk az egész iskolát, a táborozók holmija és eszközei abszolút biztonságban vannak.
A helyszín kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel: közel van a Nyugati pályaudvar, az Oktogon, és a nyári időszakban mindig van parkoló is az iskola előtt.
Helyszín pontos neve és címe: Diákszempont Általános Iskola és Gimnázium 1066 Budapest, Lovag u. 9-11., diakszempont.hu

 

 

ÉTKEZÉS ⭐️ A táborok ideje alatt napi háromszori étkezést biztosítunk.
A reggelit és az uzsonnát az iskolában szervírozzuk, az ebédet pedig egy közeli étteremben, a KIADÓ-ban fogyasztjuk el. A finom helyben készült ételeken túl a gyerekek imádják a hely laza, pubos hangulatát, a közvetlen és kedves fiatal személyzetet, akik mindig készülnek valami kis meglepetéssel a gyerekeknek. Az étkezések során lehetőség van glutén- és laktózmentes, illetve kizárólag növényi alapú étkezésre is a gyerekeknek.

 

 

ÉRKEZÉS & TÁVOZÁS + NAPI MENETREND ⭐️ Minden bejárós táborunkat hétfőn reggel 8 órakor indítjuk, utána is minden nap 8:00 és 8:30 között várjuk a gyerekeket.
A napindító ismerkedés/beszélgetés/ráhangolódás után 8:30 és 9:00 óra között reggelizünk. A délelőtti foglalkozások 9:00-11:00 között zajlanak, 11:00-kor pedig elindulunk a szabadba! A Craftos táborok tagjai a megépítendő helyszínre, a Fortnite-osok az erdőbe, vagy valamelyik másik helyszínünkre, a filmesek pedig az adott forgatási helyszínre. Az ebédet 13:00-13:30 között szoktuk elfogyasztani, a délutáni foglalkozások pedig 14:00-15:45 között zajlanak. Az utolsó negyedóra mindig a játéké, a szülőket 16:00 és a 16:15 között várjuk a Diákszempontban.

 

Tapasztalatunk, hogy sok család az utolsó pillanatig kivár és csak április végén, május elején kezdenek táborhelyet foglalni – akkor viszont tömegével. Ilyenkor az összes táborunk napok alatt betelik, a hoppon maradt családoknak már nem tudtunk új helyeket foglalni. Bejárós táboraink is véges befogadásúak, a táborhelyek a foglalásoknak megfelelően időrendi sorrendben telnek be.

Éppen ezért őszintén azt tanácsolom: ha tetszik nektek valamelyik Creative Science nyári tábor, ne hezitáljatok túl sokáig.

Foglaljatok táborhelyet minél hamarabb!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2023-ban 712 család választotta gyermekének a mi nyári táborainkat.

A Creative Science csapatának nevében is köszönöm a bizalmatokat, szeretettel várjuk gyermekeiteket 2024 nyarán is!

Ha benned maradt még kérdés, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot ITT, vagy közvetlen emailben: Korchma Zsombor, korchma07@gmail.com