FAQ | OTTALVÓS BALATONI TÁBOROK ☀️

Minden, amit a balatoni ottalvós nyári táborainkról tudni akartál!

Kedves Szülők,

az alábbiakban összeírtam a titeket leginkább foglalkoztató kérdéseitekre a választ.

Remélem, ezzel nagyot tudok segíteni nektek a döntésben!

Korchma Zsombor

HELYSZÍN ⭐️ Nem voltam rest, és saját családommal pár éve ősszel körbetekertem a Balatont, hogy megtaláljam a balcsis nyári táborainkba érkező gyerekek számára a valóban minden tekintetben ideális helyszínt.

Magasra tettem a mércét, ezért jónéhány helyet be kellett járnunk. Végül megtaláltuk a mindannyiunk szerint tökéletest, ahol azóta nyaranként már több száz virgonc kis kölyökkel táboroztattunk!

A Funoldi vendégház és konferencia központ tulajdonosa egy nemzetközi multi közép-európai informatikai vezetőjeként vonult vissza. Rokonszenves és mindenben nyitott, segítőkész ember, aki a szálláson stabil internet hozzáféréssel vár minket, hogy a gyerekek gond nélkül tudjanak minecraftban építeni. (Informatikai táborokról van szó, így ez prioritás volt a listánkon.) Amellett, hogy a vendégház környezete csodálatos, maga a szállás is tiszta, rendezett és jól felszerelt. Hatalmas saját parkja van bográcsozó hellyel, modern tornateremmel, és kellemesen berendezett 2-3 ágyas szobákkal rendelkezik. Az már csak hab lett a tortán, hogy a panoráma Magyarországon szerintem innen a legszebb – szemben a Badacsonnyal.

Helyszín pontos neve és címe: Funoldi Vendégház És Konferencia Központ | 8640 Fonyód, Bartók Béla út 30-32.

ÉTKEZÉS ⭐️ A tábor ideje alatt napi háromszori étkezést biztosítunk.

A reggeli és a vacsora svédasztalos (bőséges és finom), az ebédet pedig egy közeli étteremből hozatjuk. Az étkezések során tudunk biztosítani glutén, laktózmentes és vegén étkezést is a gyerekeknek.

MEGKÖZELÍTÉS ⭐️ Bár az aktuális nyári menetrendet még nem tudjuk, de reggel 8-kor szokott indulni a vonat.

Ebből kiindulva úgy tervezzük, hogy 7:45-kor lesz gyülekező hétfőn a Déli pályaudvaron. Vissza a 15 órás vonattal indulunk majd pénteken, ami 17:30 körül ér a nyugatiba. A vonatjegyet mindig mi megvesszük meg. Akik a tábor helyszínére hozzák a gyerekeket (Fonyód, Bartók Béla út 30-32.), azokat kérjük, hogy 11-órára érkezzenek meg, pénteken pedig 14 órára jöjjenek majd értük.

PROGRAMOK ⭐️ Fonyód fantasztikus hely!

Olyan izgalmas épületeteket és helyszíneket kínál a minecraftos építkezésekhez, mint a domboldalba vájt különleges futball stadion, a kilátó és környéke, vagy a hajóállomás. A balcsis táborok mellett az ottalvós Fortnite táborokat is ide szervezzük, ilyenkor a bázisunk közvetlenül a szállás mögötti erdőben van, ahol igazi erdei grundot építünk a gyerekekkel. Mindennap strandolunk, esténként pedig a tábortűz és bográcsozás a legnépszerűbb közös program – ezek mellett is elég időt hagyva a gyerekeknek csillelésre és ‘bandázásra’ is.

 

 

Tapasztalatunk, hogy sok család az utolsó pillanatig kivár és csak április végén, május elején kezdenek táborhelyet foglalni – akkor viszont tömegével. Ilyenkor az összes táborunk napok alatt betelik, a hoppon maradt családoknak már nem tudtunk új helyeket foglalni. A terényi szállásunk is véges befogadású, a táborhelyek a foglalásoknak megfelelően időrendi sorrendben telnek be.

Éppen ezért őszintén azt tanácsolom: ha tetszik nektek valamelyik Creative Science nyári tábor, ne hezitáljatok túl sokáig.

Foglaljatok táborhelyet minél hamarabb!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2023-ban 712 család választotta gyermekének a mi nyári táborainkat.

A Creative Science csapatának nevében is köszönöm a bizalmatokat, szeretettel várjuk gyermekeiteket 2024 nyarán is!

Ha benned maradt még kérdés, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot ITT, vagy közvetlen emailben: Korchma Zsombor, korchma07@gmail.com