FAQ | OTTALVÓS TERÉNYI TÁBOR ☀️

Minden, amit a terényi ottalvós FARM-CRAFT nyári táborról tudni akartál!

Kedves Szülők,

az alábbiakban összeírtam a titeket leginkább foglalkoztató kérdéseitekre a választ.

Remélem, ezzel nagyot tudok segíteni nektek a döntésben!

Korchma Zsombor

HELYSZÍN ⭐️ A mesebeli Nógrád szívében, Terényben a Noha fantasztikus tanyasi épületeiben tartjuk különleges ottalvós táborunkat.

Felfedezzük a falusi élet és élővilág minden oldalát, a tehén istállóktól a kecskékefejésig, készítünk saját sajtot, bejárjuk és felmérjük a Terény fölé magasadó Szanda váratCél, hogy visszatérjünk kicsit a természethez és átgondoljuk, hogyan tudunk fenntarthatóbb módon élni. A közös beszélgetések és közvetlen tapasztalatok alapján, közösen megépítjük a saját Creative Farmunkat, biogazdálkodásunkat minecraftban.

Helyszín pontos neve és címe: NohaTerény Alkotó és Művészeti Telep, 2696 Terény, Petőfi út 21., nohastudio.hu

 

ÉTKEZÉS ⭐️ A tábor ideje alatt napi háromszori étkezést biztosítunk.

A reggeli és a vacsora svédasztalos, az ebédet pedig a helyszínen, kizárólag friss helyi alapanyagokból készítik nekünk. Az étkezések során lehetőség van glutén- és laktózmentes, illetve kizárólag növényi alapú étkezésre is a gyerekeknek.

MEGKÖZELÍTÉS ⭐️ Hétfőn 07:15-kor találkozunk Újpest Városkapu buszmegállóban.

Aki Terénybe hozza a gyermekét, azt kérjük, hogy 11 órára érkezzen. A táborból visszaérkezésünk pénteken 18 órára várható, szintén Újpest Városkapu buszmegállóba. Aki a táborba jön el a gyermekéért, azt pénteken 14 órára várjuk (2696 Terény, Petőfi út 21.).

PROGRAMOK ⭐️ Terény csodálatosan szép hely!

Nem csak a település, de a környéke is rengeteg fantasztikus programot kínál. Mi, az egy hét során a gyerekekkel igyekszünk mindet megnézni, és amit csak lehet, ki is próbálni!

Feltérképezük a Szandavárat, bejárjuk a környék mikrogazdálkodásait, és mindezt a bázisunkra visszaérve meg is építjük minecraftban. Cél, hogy a gyerekek megismerkedjenek egy természetközeli, fenntartható életmóddal.

 

Tapasztalatunk, hogy sok család az utolsó pillanatig kivár és csak április végén, május elején kezdenek táborhelyet foglalni – akkor viszont tömegével. Ilyenkor az összes táborunk napok alatt betelik, a hoppon maradt családoknak már nem tudtunk új helyeket foglalni. A terényi szállásunk is véges befogadású, a táborhelyek a foglalásoknak megfelelően időrendi sorrendben telnek be.

Éppen ezért őszintén azt tanácsolom: ha tetszik nektek valamelyik Creative Science nyári tábor, ne hezitáljatok túl sokáig.

Foglaljatok táborhelyet minél hamarabb!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2023-ban 712 család választotta gyermekének a mi nyári táborainkat.

A Creative Science csapatának nevében is köszönöm a bizalmatokat, szeretettel várjuk gyermekeiteket 2024 nyarán is!

Ha benned maradt még kérdés, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot ITT, vagy közvetlen emailben: Korchma Zsombor, korchma07@gmail.com