Tarolt a PlayIT-en a Digitális Szülőképzés!

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer Budapesten, és több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

A november 23-i rendezvényen mi is ott voltunk, és a G Épületben álló standunk körül szinte tapintani lehetett az érdeklődést!

Szeretünk rendezvényezni, mert ilyenkor személyesen találkozhatunk a programjaink iránt érdeklődő szülőkkel és a gyerekekkel. Ilyenkor rengeteg, mindenkinek hasznos beszélgetésben van részünk, hiszen azonnali visszajelzést kapunk és adunk a csapatunkról, a leendő táborosainktól és workshoposainktól.

A mostani PlayIT-en különösen élveztük a közönséget, akik szerint a mi digitális oktató programjaink abszolút kilógnak, a többi gyilkolászásra épülő számítógépes játék közül. A Digitális Szülőképzés kapcsán pedig szinte „egymásnak adták a kilincset” a szülők, ami megerősített minket abban, hogy az ilyen típusú családi programjainkra valós és nagy az igény.

Az egész napos rendezvényen több száz flyerünk gazdára talált, sőt, volt olyan gyerek, aki később visszajött és kért még kettőt, mert szerette volna hazavinni a barátainak! 😁

Legközelebb 2020 január 4-én találkozhattok velünk a Hungexpo MINESHOW rendezvényén, ahol a jövő évi kreatív készségfejlesztő táboraink mellett, személyesen is megismerhetitek a Creative Science programszervezőit és a táborok, workshopok vezetőit!